Zdanenie príjmov spoločníka verejnej obchodnej spoločnosti
Základná charakteristika verejnej obchodnej spoločnosti (v.o.s.). Podiel spoločníka na zisku v.o.s. Podiel na zisku spoločníka v.o.s. - daňového nerezidenta. Príjem spoločníka v.o.s. z kapitálového majetku. Zdanenie príjmu spoločníka za prácu vykonávanú pre v.o.s. Zdanenie ostatných príjmov spoločníka v.o.s. Príklady z praxe.