Bramborové pokrmy ze sáčku
Problematické skladovanie zemiakov. Priemyselná výroba a kontrola zemiakových pokrmov. Pracovné postupy pri výrobe zemiakových placiek a kaší. Výhody priemyselnej výroby a odlišnosti pri spracovaní rôznych zemiakových polotovarov. Uchovávanie vitamínov v zemiakoch. Umiestňovanie týchto polotovarov v predajni.