Úverovanie poľnohospodárstva na Slovensku rukolapne chýbajú hypotekárne úvery na pôdu - Chrastinová, Zuzana
Pretrváva zložitá situácia slovenského poľnohospodárstva. Hlavné príčiny problémov. Obmedzené úvery pre poľnohospodárstvo. Regionálna úroveň úverového zaťaženia. Špecifické opatrenia prijaté na podporu prísunu úverov a na zamedzenie dosahu tvrdosti úverových podmienok na poľnohospodárstvo. Úvery pre poľnohospodárstvo za rok 1997.