Cestovný ruch v treťom tisícročí - Grellnethová, Magdaléna
Hlavné smery rozvoja cestovného ruchu pre budúce tisícročie boli témou konferencie, ktorá sa uskutočnila pri príležitosti medzinárodného veľtrhu ITB Berlín '98. Hlavné myšlienky tohto stretnutia. Úloha štátu pri rozvoji cestovného ruchu.