Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky zo 16. decembra 1992 č. 639/1992 Zb. ... - Bieliková, Mária
Vyhláška MF SR zo 16. decembra 1992 Zb. o výpočte preddavku na daň z príjmov fyzických osôb zo závislej činnosti a funkčných požitkov na mesačné obdobie v znení vyhlášky MF SR č. 327/1993 Z.z. a vyhlášky MF SR č. .../1998 Z.z. Komentár k novele vyhlášky o výpočte preddavkov z príjmov zo závislej činnosti.