Marxismus ekonomické teorie - Šmejkal, Miroslav
Predchodcovia K. Marxa a postupné formovanie Marxových ekonomických názorov. Kategória hodnoty. Úžitková hodnota peňazí. Nadhodnota. Definícia kapitálu. Zánik kapitalizmu.