Sociální politika Evropské unie - Šrein, Zdeněk
Dôvody a miera rozdielností sociálnej politiky v jednotlivých členských štátoch. Prekážky harmonizácie. Smery činnosti EÚ. Chápanie sociálnej politiky v zmluve o jednotnom trhu. Európsky sociálny model. Charta základných sociálnych práv pracujúcich EÚ.