J. Komarov: Máme záujem spolupracovať v dodávkach, v tranzite i uskladňovaní zemného plynu na Slovensku - Hirman, Karel
Rozhovor s generálnym riaditeľom spoločnosti Gazexport J.A. Komarovom. Miesto Gazpromu a jeho zahraničnoobchodnej firmy Gazexportu na európskom trhu. Novobudovaný plynovod Jamal-Európa povedie z Ruska cez Bielorusko a Poľsko do Nemecka, obíde Slovensko. Centrálny koridor vedie cez Ukrajinu, Slovensko, Česko a Nemecko. Perspektíva budovania južnej vetvy plynovodu Jamal-Európa. Spolupráca slovenských a ruských plynárenských podnikov.