Faktory ovplyvňujúce prácu s ľudskými zdrojmi v podnikoch - Višňovský, Jozef
Rozdiely medzi v súčasnosti používaným systémom práce s ľudskými zdrojmi v podnikoch a efektívnym systémom. Faktory podmieňujúce úspech v manažérskej práci. Úroveň hodnoty vplyvu na podriadených. Štruktúra faktorov práce s ľudskými zdrojmi v podniku. Zmena podmienok efektívneho využívania ľudského potenciálu v podnikoch.