Obr zvaný euro - Wawrosz, Petr
Harmonogram príprav eura. Základné kritéria pre zavedenie spoločnej meny. Európska centrálna banka ako garant stability eura. Kontinuita práva. Vklady a pohľadávky. Úvery a záväzky. Cenné papiere. Euro a Česká republika.