Leasingové operácie vo svetle z daní z príjmov - Fekete, Imrich
Všeobecná analýza problémov, ktoré sa dotýkajú všetkých druhov nájomných vzťahov bez ohľadu na osobitosti jednotlivých druhov leasingu. Upozornenie na prípadné rozdiely. Podstata leasingových operácií. Nájomné ako zdaniteľný príjem (výnos) prenajímateľa. Nájomné ako výdavok nájomcu. Nájomné ako daňovo uznateľný výdavok. Odpisovanie prenajatého majetku prenajímateľom. Odpisovanie prenajatého majetku nájomcom.