Štruktúra obyvateľstva vo vzťahu k administratívnym krajským celkom v Slovenskej republike - Hrubý, Ján
Administratívne usporiadanie SR na kraje a okresy spôsobilo preskupenie obcí a obyvateľov do nových regionálnych celkov. Štruktúra celkového počtu obyvateľstva. Situácia v jednotlivých krajoch.