Neoprávnené postupy správcov dane z nehnuteľností pri zdaňovaní stavieb - Harušťáková, Iveta
Najčastejšie neoprávnené postupy správcov dane z nehnuteľností pri zdaňovaní stavieb na bývanie. Definovanie pojmu stavby na bývanie. Problémy vyskytujúce sa pri zdaňovaní rodinných domov. Členenie občanov podľa trvalého pobytu. Diferencované sadzby dane pre fyzické osoby a pre právnické osoby. Rodinný dom využívaný na viaceré účely. Rozdiel v daňovom režime rodinných domov s manzardou a s povalou.