Inflace a vstup do EU - Čapek, Aleš
Index kurzovej odchylky (ERDI), jeho výpočet a úroveň v krajinách EÚ. Mechanizmus cenového približovania. Rozdiel v cenových hladinách medzi Českou republikou a vyspelými krajinami EÚ.