Zahrnutie mzdových zvýhodnení do zmluvnej mzdy - Mačuha, Miroslav
Zahrnutie niektorých mzdových zvýhodnení do zmluvnej mzdy podľa zákona č. 1/1992 Zb. par. 5 ods. 2 o mzde... v znení neskorších predpisov. Možnosti dojednania mzdy za prípadnú prácu nadčas, prácu vo sviatok, prácu v noci, prácu v sobotu a nedeľu.