Moldavsko - Kubizňák, Ladislav
Geograficko-ekonomická charakteristika Moldavska. Vzťahy Českej republiky a Moldavska. Perspektívne trhové sektory a komodity. Vzájomný obchod Českej republiky a Moldavska.