Economic Development of Slovakia in 1997 - Okáli, Ivan
Základné tendencie vývoja slovenskej ekonomiky v roku 1997. Rast hrubého domáceho produktu (HDP). Vývoj odvetvovej štruktúry HDP. Domáci dopyt a dynamika vývozu. Investície. Vývoj cien. Trh práce. Zahraničný obchod. Platobná bilancia a zahraničný kapitál. Fiškálna a menová politika. Predikcia hospodárskeho vývoja na rok 1998.