Zámer štátu znížiť výdavky na lieky narazil na odpor zahraničných výrobcov - Velecký, Milan
Ambulantný liekový formulár (ALF) - vyhláška Ministerstva zdravotníctva SR - má ustrážiť výdavky na lieky. Rozporný výklad vyhlášky. Oponenti vyhlášky. Názory lekárov na ALF. Poisťovne ALF podporujú.