Poskytovanie naturálnej mzdy - Mačuha, Miroslav
Zákon o mzde v par. 13 umožňuje zamestnávateľovi poskytovať zamestnancovi časť mzdy v naturálnej forme. Ako naturálnu mzdu možno poskytovať - výrobky, výkony, práce alebo služby. Forma naturálnej mzdy. Súhlas zamestnanca k poskytnutiu naturálnej mzdy. Zdanenie a poistné. Príklad z praxe.