Mochovce a ich bezpečnosť - Lipár, Miroslav
Program zvyšovania bezpečnosti jadrovej elektrárne v Mochovciach (JEMO). Organizácia dostavby JEMO 1,2. Tlaková nádoba reaktora. Predprevádzková bezpečnostná správa.