Zvýšenie dôchodkov v roku 1998, úprava dôchodkov v roku 1999 a zmeny v oblasti dôchodkového zabezpečenia - Bolješiková, Jindra
Zákonná úprava dôchodkov v roku 1998. Zvýšenie dôchodkov v roku 1998. Úprava dôchodkov v r. 1999. Úprava najvyšších výmer dôchodkov, úhrnu vyplácaných dôchodkov a najvyššej výmery úhrnu dôchodku a zvýšenia dôchodku pre bezvládnosť. Spoločné zásady zvýšenia a úpravy dôchodkov. Zmeny v oblasti dôchodkového zabezpečenia.