Normovať, či podnikať? - Kassay, Štefan
Vývoj teórie podnikania a pojmu podnikateľ. Obsah podnikania a činnosť podnikateľa. Podniky, firmy, korporácie. Vlastníci verzus manažment. Vplyv podnikateľského prostredia na výsledok firmy. Merateľnosť výkonu a riziká zavádzania systémov odmeňovania. Princípy hodnotenia výkonnosti. Normy a normatívy.