Program obnovy dediny na Slovensku - Kršáková, Anna
Program obnovy dediny je postavený na princípe obnovy hmotného, prírodného a duchovného prostredia vidieka. Základným princípom tohto programu je zvýšená ľudská aktivita - individuálna a komunálna. Stavebno-technické aktivity. Zelené aktivity. Aktivity na podporu rozvoja pracovných príležitostí. Program obnovy dediny - Aktualizovaný program obnovy dediny v SR a jeho realizácia.