Slovenská armatúrka Myjava plánuje ďalší pokles predaja - Beer, Gabriel
Hospodárenie Slovenskej armatúrky Myjava (SAM), a.s. v r. 1997. Predaj, výrobná činnosť, pokles zisku. Armatúrka má dobré postavenie na českom a slovenskom trhu. Silná konkurencia zahraničných výrobcov bytových a domových armatúr. Samspol, s.r.o. Bratislava - majoritný akcionár SAM. SAM predáva na Slovensku svoju produkciu prostredníctvom distribútorov. Vytváranie dcérskych firiem.