Životné prostredie, ekonómia a financie - Košičiarová, Soňa
Recenzia publikácie - Eva Romančíková: Životné prostredie, ekonómia a financie. 1. vydanie. ECO INSTRUMENT, Bratislava 1997, 160 strán. Monografia sa člení na 6 kapitol. Autorka v publikácii tvorivo aplikuje svoje poznatky a dlhoročné skúsenosti z výskumu možností využívania finančno-ekonomických nástrojov v systéme ochrany životného prostredia.