Hľadanie strategického partnera - jedna z tohtoročných priorít SES Tlmače - Vašina, Peter
Hospodárenie Slovenských energetických strojární (SES), a.s. Tlmače v r. 1997. Charakteristika spoločnosti, výroba, zisk. Štruktúra akcionárov spoločnosti. Tržby, hospodársky výsledok, aktíva, priemerný počet pracovníkov. Snaha získať všetky domáce zákazky, snaha presadiť sa aj na zahraničných trhoch.