Zákon Národnej rady Slovenskej republiky z 24. augusta 1994 č. 273/1994 Z.z. o zdravotnom poistení, ...
Úplné znenie zákona NR SR č. 273/1994 Z.z. o zdravotnom poistení, financovaní zdravotného poistenia, o zriadení Všeobecnej zdravotnej poisťovne a o zriaďovaní rezortných, odvetvových, podnikových a občianskych zdravotných poisťovní v znení neskorších zákonov. Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení dopĺňa zákon o zdravotnom poistení.