Komentár k dani z pridanej hodnoty - Minársky, Ján
Komentár k jednotlivým ustanoveniam zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty. Prílohy k zákonu. Príklady z praxe. Príspevok je súčasťou publikácie Sprievodca daňou z pridanej hodnoty.