Exchange rate dynamics and foreign disturbances - Ciftcioglu, Serhan
Dynamické zmeny výmenného kurzu v malej otvorenej ekonomike, ktoré môžu nastať ako dôsledok rôznych druhov porúch vo veľkej ekonomike. Diskrétny model interakcie medzi veľkou a malou ekonomikou. Závery a implikácie pre hospodársku politiku.