Unemployment in Europe: perceptions and policy responses - Kvapilová, Erika
Teoretické interpretácie, príčiny a navrhované riešenia nezamestnanosti vo vyspelých európskych krajinách koncom 80. a v 90. rokoch a ich praktické vplyvy na spoločnosť. Spôsoby riešenia nezamestnanosti v európskych krajinách. Príčiny nezamestnanosti. Súčasné stratégie členských štátov EÚ v boji s nezamestnanosťou.