Nejen 3D, i 4D! - Chládek, Josef
Vysvetlenie mechanizmov, ktorými oko a mozog človeka vnímajú trojrozmerný svet : 2D náznaky, paralaxa, binokulárna rozdielnosť a hĺbková rozdielnosť. Klasické stereoskopické a autostereoskopické systémy využívajúce tieto poznatky k trojrozmernému zobrazeniu. Nevýhody týchto systémov a ich riešenie v podobe technológie Real-Depth od firmy Floating Images. Princípy fungovania tejto metódy. Nároky na softwarové vybavenie počítača pri spúšťaní videa metódou Real-Depth.