Zdanenie podnikov v likvidácii - Luknárová - Kutišová, Dalila
Ustanovenia Obchodného zákonníka upravujúce pravidlá likvidácie obchodných spoločností. Postup pri predĺžení likvidovanej spoločnosti. Ciele likvidácie. Mimoriadna účtovná závierka. Daňové priznanie za posledné zdaňovacie obdobie. Nové zdaňovacie obdobie. Základ dane - hospodársky výsledok z likvidácie. Ocenenie nezlikvidovaného majetku. Mimoriadna účtovná závierka po uplynutí 3 rokov. Postup v ďalších rokoch likvidácie. Daňové priznanie po skončení likvidácie.