Dôchodky a podobné opakujúce sa príjmy a ich zdanenie
Dôchodok ako zdaniteľná forma príjmu. Dôchodky a dávky vyplácané Sociálnou poisťovňou. Dôchodky vyplácané z doplnkového dôchodkového poistenia. Dôchodky vyplácané na základe zmluvy o dôchodkovom poistení. Druhy dôchodkov. Zdanenie dôchodkov. Oslobodené plnenia. Dôchodky vyplácané zamestnávateľom. Dôchodok vyplácaný na základe zmluvy o dôchodku. Dôchodky vyplácané z verejných súkromných zdrojov. Dôchodky vyplácané vo forme náhrady za stratu príjmu.