Podnikateľ a dôvody hľadania daňových rajov - Burák, Emil
Dôvody, ktoré vedú vlastníkov kapitálu vyhľadávať daňové raje. Operácie, ktoré možno vykonávať v daňových rajoch. Prednosti a výhody konkrétnych daňových rajov. Budúcnosť daňových rajov.