Neviditelný psací stůl kancelář budoucnosti - Diesler, Peter
Elektronické kancelárie i-Land vyvinuté vo výskumnom stredisku GMD v nemeckom Darmstadte. Kompletné vybavenie kancelárie i-Land : miestnosť rozoznávajúca prichádzajúce osoby, DynaWall - elektronická tapeta reagujúca na pohyby rúk, CommChairs - elektronické kreslá s integrovanými počítačmi a InteracTable - elektronický stôl s dotykovou obrazovkou. Virtuálna kancelária podľa vízie vedca Ludgera Hovestadta. Budova "Intelligent Workplace" v Pittsburgu, USA vybavená ako pracovisko budúcnosti.