Účtovná závierka podnikateľov za rok 1997 - Šlosárová, Anna
Základné zmeny v účtovníctve v roku 1997 oproti predchádzajúcemu roku. Zmeny v účtovnej závierke za rok 1997 oproti predchádzajúcemu roku. Metodický postup pred zostavením účtovnej závierky.