Predaj a darovanie cenných papierov a dane z príjmov a darovania - Mäsiarová, Terézia
Druhy cenných papierov. Prevod cenných papierov (kúpa alebo darovanie). Odplatný prevod cenných papierov - predaj. Daňová povinnosť súvisiaca s predajom cenných papierov. Bezodplatný prevod cenných papierov, resp. darovanie. Daňová povinnosť. Oslobodenie od dane z darovania.