Odložené dane v účtovníctve podnikateľských subjektov - Zajko, Otokar
Reforma účtovníctva k 1.1.1993 bola koncipovaná ako účtovníctvo pre podmienky trhovej ekonomiky. Zisťovanie a sledovanie odložených daní. Základné pojmy: účtovný zisk pred zdanením, daňový zisk - daňový základ, zisk po zdanení bez odloženej dane, účtovný zisk s odloženou daňou.