Daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1997 (s príkladom) - Lipták, Juraj
Predmetom dane z príjmov fyzických osôb sú všetky príjmy, ktoré daňovník dosahuje. Daňovník ich priznáva daňovému úradu. Vypĺňanie daňového priznania - príklad. Preddavky na daň z príjmov fyzických osôb.