Komentujeme novelu Obchodného zákonníka - Schultzová, Anna
Novela Obchodného zákonníka vydaná pod číslom 11/1998 Z.z. je najrozsiahlejšou novelizáciou od jeho vydania. Novela sa dotýka viacerých častí OZ, najmä však jeho druhej časti Obchodné spoločnosti a družstvo, v ktorej prináša nemalé zmeny.