Minimalizácia výšky poistného a jej úskalia - Chovan, Pavel
Jedným z frekventovaných problémov manažmentu poisťovní stanoviť prijateľnú poistnú sadzbu alebo poistné, aby v konkurencii ostatných poisťovní uspeli. Minimalizácia poistného. Poistné ako cena za poisťovaciu službu.