[Účtovníctvo a platobná schopnosť poisťovní] - Bozsnyáková, Erika, 1972-
Recenzia publikácie: Účtovníctvo a platobná schopnosť poisťovní autorky Majtánovej, A. Monografia sa skladá z 10 kapitol. Cieľom publikácie je poskytnúť sumár základov účtovníctva v poisťovniach a vymedziť základné pojmy z tejto oblasti.