Je daňová podpora skutočne reálnou podporou? - Nekanovič, Miloslav
Daňové ustanovenie na podporu podnikateľských subjektov na začiatku ich činnosti. Definovanie vzniku daňovej povinnosti. Povinnosť podať daňové priznanie. Daňové úľavy pre podnikateľov. Priame a nepriame zníženie nezamestnanosti.