Účtování o finančních derivátech - Beneš, Ladislav
Podstata finančných derivátov. Finančné deriváty ako ochrana proti finančným rizikám. Vymedzenie finančných nástrojov. Podstata jednotlivých finančných derivátov (forwardy, futurity, opcie, swapy). Spôsob účtovania finančných nástrojov.