Investície v strednej a východnej Európe
Ekonomické vzťahy stredoeurópskych krajín s EÚ. Reformné programy a inštitucionálne zmeny v strednej Európe a na Pobaltí. Priame zahraničné investície v strednej a východnej Európe a na Pobaltí.