Příprava inženýrů jakosti - Fiala, Alois
Vzdelávanie pracovníkov k dosiahnutiu kvalifikácie, ktorá je potrebná pre prácu v systémoch akosti. Vychádza zo súčasných požiadaviek EOQ pre certifikáciu personálu. Študijný plán pre odbor "Řízení jakosti" na VUT v Brne.