K problematice zaměstnávání zdravotně postižených - Karpíšek, Zdeněk
Problém českého trhu práce - zamestnávanie osôb so zdravotným postihnutím. Politika zamestnanosti a zdravotne postihnutí. Objektívne a subjektívne prekážky zamestnávania zdravotne postihnutých. Stimulácia zamestnávateľov.