Diverzifikace terciárního vzdělávání v České republice - Čerych, Ladislav
Formy diverzifikácie českého terciárneho systému. Procesy diverzifikácie. Diverzifikácia existujúcich vysokoškolských inštitúcií. Diverzifikácia formou vzniku nových inštitúcií. Štúdium popri zamestnaní a dištančné vzdelávanie. Štátne a neštátne vzdelávanie. (Dokončenie z č. 4/97).