Neoprávnené postupy správcov dane z nehnuteľností pri zdaňovaní stavieb - Harušťáková, Iveta
Problematika neoprávnených postupov správcov dane z nehnuteľností pri zdaňovaní stavieb. Skupina stavieb a ich zdaňovanie podľa par. 11 ods. 1 písm. B) zákona o dani z nehnuteľností. Stavby zaradené do tejto skupiny.