Nové podmienky nároku na čiastočný invalidný dôchodok - Novotná, Eleonóra
Novoupravené podmienky nároku na výplatu čiastočného invalidného dôchodku podľa ustanovenia zákona č. 132/1998 Z.z. o zvýšení dôchodkov v roku 1998 s účinnosťou od 1. júna 1998. Zásadné zmeny, ku ktorým dochádza z vecného hľadiska vo vzťahu k čiastočnému invalidnému dôchodku. Nová právna úprava.